Aurea slika2

  Iva Vogel rođena u Zagrebu, studij violine pohađala je u Beču gdje je i studirala kod renomiranih pedagoga kao što su Ruggiero Ricci u Salzburgu i Michael Schnitzler u Beču. Kao stipendistica uz sve visoke pohvale, postala je članicom poznatog omladinskog orkestra „Gustav-Mahler“ te mlade Austrijske filharmonije i omladinskog orkestra Europske Unije. Također često je svirala u Minhenskoj filharmoniji i u Mozarteum orkestru u Salzburgu.
Iva Vogel dobitnica je nekoliko prestižnih nagrada na austrijskim glazbenim natjecanjima poput Jugend musiziert i takmičenju finalista Stefanie-Hohl u Beču. Umjetnica već nekoliko godina živi i djeluje u Göttingenu (Njemačka).

  Soyoung An rođena je u Južnoj Koreji. Studirala je na akademiji u Varšavi, među ostalima sa Jerzy Sterczynski gdje je i diplomirala. Potom nastavlja svoj studiji i usavršavanje u Njemačkoj na akademiji u Kasselu u klasi prof. Iwan Urwalowa kao i studij komorne glazbe na akademiji u Manhaimu kojeg je vrlo uspješno završila. Istovremeno je pohađala majstorske tečajeve i radionce sa prof. Günter Ludwigom, Dieter Navroth i Jerzy Sterczynskim. 2012. godine Soyoung postaje dobitnicom prve nagrade na natjecanju komorne glazbe Loge Peredur u Kasselu. Ova darovita umjetnica je redovna gošća i učesnica na raznovrsnim festivalima komorne glazbe kao što su Heidelberg Festival, Kassel Festival i drugi.

  Eva Veith rođena je u Crnoj Gori u obitelji glazbenika. Violončelo je studirala kod poznatih učitelja Ivana Poparica u Beogradu, Stanislava Apolina u Pragu, Davida Grigorijana u Moskvi, Karine Georgian u Detmoldu. Istovremeno je posjećivala raznovrsne majstorske tečajeve kod Ivana Monigetija, Alain Muniera i drugih.
Surađivala je i bila članicom u više ansambla kao što su Trio-con brio, Aurus-trio, Komorni orkestar Münster, Detmoldski komorni orkestar pod vodstvom Christopha Poppena, zatim u Göttingen komornom orkestru i Orkestru Mediteran u Francuskoj.
Eva Veith je dobitnica više nagrada na republičkim i državnim natjecanjima a osvojila je nagradu kao najbolji student godine 1989. Potom je osvojila i Decembarsku nagradu 1990. za najbolji umjetnički doprinos u bivšoj Jugoslaviji.
Umjetnica živi i aktivno djeluje u Njemačkoj.