hedlundLinda Hedlund studirala je violinu na Sveučilištu za glazbu i scenske umjetnosti u Beču, a doktorirala je 2010. na Akademiji Sibelius u Finskoj. Postigla je brojne uspjehe na raznim natjecanjima, te je nastupala kao solistica na Pacifičkom glazbenom festivalu u Japanu s Michaelom Tilsonom Thomasom i orkestrom Tapiola Sinfonietta.
Linda Hedlund nastupa po cijelom svijetu kao solistica i komorna glazbenica. Radi kao nastavnik i predavač. Održala je brojne majstorske tečajeve komorne glazbe u SAD-u, Južnoj Americi i Aziji. Svirala je s glazbenicima orkestra Wiener Philharmoniker, s violončelistom Stevenom Isserlisom i s pijanistom Oliverom Kernom. Nastupala je kao solistica s Istanbulskim komornim orkestrom, Austrijskim komornim orkestrom, OSUEL simfonijskim orkestrom Londrina (Brazil) i Lohja simfonijskim orkestrom (Finska). Njeni su nastupi emitirani na radiju i televiziji u Finskoj (YLE), Češkoj (Radio Farda), Austriji (ORF) i Sjedinjenim Državama (WFMT). Uspješno je nastupala na brojnim prestižnim festivalima kao što su Helsinki Festival (Finska), Festival Honart (Konzerthaus Wien), Festival Grafenegg (Austrija) i Carnegie Hall u New Yorku.

Diana Nocchiero diplomirala je klavir na Konzervatoriju “A. Vivaldi” u Novari. Studirala je s profesorima Adrianom Vasilacheom, Vincenzom Balzanijem, Walterom Krafftom i Mariom Delli Ponti. Održala je brojne koncerte kao solistica, u raznim komornim sastavima te kao solistica s mnogiim orkestrima (Nacionalni orkestar Malta, Orkestar glazbenih umjetnosti u Montrealu, Philarmonique du Nouveau Monde, Londonski orkestar “I Maestri", Praški Virtuozi, Orkestar "J. S. Bach" iz Buenos Airesa, itd.).
Svirala je u Italiji, Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Japanu, Singapuru, Indoneziji, u prestižnim koncertnim dvoranama poput Teatro Manuel di Valletta (Malta), S. Martin in the Fields (London), Eglise Saint-Merry (Pariz), St. John's Smith Square (London), Cité internationale universitaire (Pariz), Steinway Hall (New York), Klavierhaus (New York), Casa Zerilli-Marinò (Sveučilište u New Yorku), Knjižnica i arhiv Kanada Auditoriun (Ottawa), ORF - Radiokulturhaus (Beč), Salon Dorado de la Prensa (Buenos Aires), Mainichi kulturni centar u Osaki (Japan), Lilia Hall u Yokohami (Japan), Singapurski konzervatorij za glazbu, “G. Enescu” u Bukurešti, itd.
Njene su koncerte prenijele razne radio-televizijske postaje u Italiji i inozemstvu, kao što su BBC, ORF, RTVE. Redovito je pozvana kao član žirija na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima, te predaje na raznim majstorskim tečajevima u Italiji i inozemstvu.