Selini66  Selini Quartet, osnovan u Beču 2016. godine, dobitnik je 2. nagrade na međunarodnom glazbenom natjecanju Szymanowski 2018. u Poljskoj.
Iako kvartet djeluje samo dvije godine, glazbena predanost i strast mladih glazbenika naveli su ih da se predstave u nekim od prestižnih bečkih koncertnih središta, kao što su bečki Musikverein, bečki Konzerthaus, Schuberthaus, ORF RadioKulturhaus, Burgtheater, Hofburg. U inozemstvu su održali koncerte u Grčkoj, Francuskoj, Češkoj i Poljskoj.
Njihovi nedavni nastupi na Praškom festivalu, Steirisches Kammermusikfestival u Grazu i Međunarodnom glazbenom festivalu Aegina, popraćeni su izvrsnim kritikama. Zahvaljujući njihovom širokom rasponu repertoara, došlo je i do suradnje s Wien Modern Festivalom. U kolovozu 2018. kvartet je dobio nagradu Artis Quartet na natjecanju ISA (Austrija), nakon koje su nastupili u ORK RadioKulturhausu i snimali za austrijski nacionalni radio.
Glazbenici su pozvani da sudjeluju u mnogim prestižnim projektima, uključujući ECMA (Europska akademija komorne glazbe), Musethica i Akademiju Quator Diotima, tijekom kojih su nadahnuli umjetnike poput Hatto Beyerle (Alban Berg Quartet), Evgenia Epstein (Aviv Quartet) , Peter Schumayer (Artis Quartet), Peter Nagy, Diotima Quartet, Vida Vujic i drugi.
Kvartet Selini trenutno pohađa magisterij na području komorne glazbe kod Johannesa Meissla na Sveučilištu za glazbu i scenske umjetnosti u Beču. Njihovi budući projekti uključuju koncerte u Londonu i na Musikverein Beču te suradnju s drugim glazbenicima poput Avri Levitan.